Butler: - skuespillerkarrieren reddet meg

(31.10.2011, sist oppdatert 31.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Gerard Butler mener han i yngre dager kunne ha festet seg i hjel. Men så ble han skuespiller.

De fleste tenker kanskje ikke at skuespilleryrket er helsebringende. Men for en hardtfestende Gerard Butler ble det altså redningen. Den skotske skuespilleren forteller at han var en bråkmaker i 20-årene og at han mest sannsynlig ville vært død dersom han hadde fortsatt på den stien. Han forteller at alle utfordringene som følger med skuespilleryrket var det som tvang ham til å streite seg opp.

 

Han sier til magasinet Seven: - - Jeg vet hvordan det er å føle seg gal, på villspor, aggressiv og redd. Jeg vet hvordan det er å hyle ut til verden at alt mangler mål og mening, og at det beste er å leve destruktivt å ta med deg så mange som mulig i fallet. Hadde jeg ikke funnet skuespillerfaget, så hadde jeg vært død. Det er ikke noe jeg bare sier.

 

Han sier videre: - Jeg hadde gått fra å være en livsbejaende 16-åring til å bli en 22 år gammel mann som ikke brydde seg om hvorvidt han døde mens han sov.

 

Men Butler vil ikke være arbeidsnarkoman resten av livet, og legger til:

 

- Arbeid er storveis. Men jeg håper jeg en gang kan føle meg mest lykkelig mens jeg ikke arbeider - slik at jeg kan trappe ned.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.183 sec - 1 pageviews