Burton skrev dagbøker om Liz

(15.08.2012, sist oppdatert 15.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

I dagbøkene sine røpet Richard Burton sine innerste følelser for Elizabeth Taylor. Kjendisparet hadde et stormfullt forhold, og var gift to ganger.

- Jeg vil elske henne for alltid, skrev Burton, som døde i 1984, 58 år gammel. Taylor gikk bort i mars i fjor.

 

Til høsten utgis dagbøkene, fem år etter at Richard Burtons enke Sally - den siste av hans fire koner - skjenket dem til Swansea-universitetet, der Burton kom fra. Fra han var 14 år og fram til sin død skrev Burton ned tankene sine flittig: Ifølge Daily Mail etterlot han seg mer enn 400.000 ord, notert ned i dagbøker, på løse ark og på skrivebordskalendere.

 

- Ordene avslører en ganske annerledes Richard Burton enn den de fleste tenker på. Fra 1965 til 1972 var han med Elizabeth, og det var da livet deres var så etablert som det kunne bli. Det er en svært ærlig og rå beretning om ekteskapet og forholdet deres, sier universitetets professor Christopher Williams, som har redigert dagbøkene.

 

Burton skriver blant annet: «Jeg har vært utrolig heldig hele mitt liv, men det aller største hellet har vært Elizabeth. Hun er en strålende skuespiller, hun er vakker langt utover pornografiske drømmer, hun kan være arrogant og viljesterk, hun er mild og kjærlig. Hun er et søndagsbarn, hun tåler mine umuligheter og min drukkenskap, hun er mageverk når jeg er vekk fra henne, og hun elsker meg».

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews