Bundchen inn i ammedebatten

(04.08.2010, sist oppdatert 04.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Supermodell og nybakt mor Gisele Bundchen ser ut til å ha sterke meninger hva amming angår.

Modellen vil nok høste både harme og støtte når hun nå uttaler seg ganske bastant om amming. Hun mener det burde være lovfestet at kvinner skal amme sine barn de første seks månedene, framkommer det i et intervju med magasinet Harper?s Bazaar.

 

Modellen troppet opp i badedrakt bare seks uker etter at hun fødte en sønn i desember, og Bundchen mener ammingen er super når det gjelder å komme seg raskt tilbake til matchvekt.

 

Men dette er ikke den eneste grunnen til at hun vil at kvinner skal tvinges til å amme. Den 30 år gamle brasilianske modellen sier følgende:

 

- Enkelte mennesker tenker at de ikke trenger å amme. Men da sier jeg: «Skal du gi kjemisk mat til et så bitte lite barn?» Det skulle vært en verdensomspennende lov som sa at mødre må amme babyen de første seks månedene.

 

Modellen forteller videre i intervjuet at hun benyttet seg av meditasjon under fødselen - og at hun fødte hjemme. Etter at det hele var overstått satte hun visst nok i gang med å lage pannekaker.

 

- Jeg er ikke den første som føder hjemme på naturlig vis. Millioner av kvinner før meg har gjort dette - så hvorfor kunne ikke jeg gjøre det, sier hun enkelt og greit.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews