Bublé pleier ekteskapet med Skype

(31.05.2012, sist oppdatert 31.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Mange Skype-dater er essensielt når Michael Bublé og kona Luisana Lopilato skal holde temperaturen i ekteskapet oppe.

Sanger Michael Bublé og undertøysmodell og skuespiller Luisana Lopilato lever travle liv, ofte på hver sin kant av verden. Paret feiret ett års bryllupsdag i slutten av mars.

 

- Jeg savner henne og har ikke sett henne på et par måneder. Jeg har jobbet og vært i Afrika og overalt, så det er litt vilt. Det blir mange Skype-dater, sier Bublé til TV-kanalen ET Canada.

 

Som undertøysmodell og skuespiller har argentinske Lopilato også nok å henge fingrene i. Og selv om Bublé hevder at han ikke er så altfor bekymret for konas jobbaktiviteter, innrømmer han at han gjerne skulle hatt litt mer tid med henne selv.

 

- Jeg er ikke eiesyk, men jeg synes det er litt rart å se henne kline med kjekke skuespillergutter hele tiden, sier Bublé.

 

Ettårsjubileet feiret sangeren med å spille inn ny låt og musikkvideo. Av kona fikk Bublé et romantisk album fylt med bilder, billetter, notater og andre minner fra forholdet.- Det var så søtt, sier han.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews