Bryan Ferry giftet seg

(10.01.2012, sist oppdatert 10.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

Bryan Ferry gir seg ikke, og prøver seg i ekteskapet på ny. 4. januar sto bryllupet mellom ham og kjæresten på Turks- og Caicosøyene.

Det skal ha vært en enkel, borgerlig seremoni, meldes det.

 

66 år gamle Ferry har vært gift en gang tidligere, samt hatt en rekke forhold til høyprofilerte kvinner - blant dem Jerry Hall og Amanda Lear. Nå har han falt for 30 år gamle Amanda Sheppard, som sa opp PR-jobben sin i 2009 da Ferry lovet å ta hånd om henne økonomisk.

 

Til tross for et ry som damenes mann, sa Bryan Ferry i et sjeldent intervju med Daily Mirror før Roxy Music skulle gjenforenes og dra på turné i fjor at han ikke eide selvtillit på det området.

 

- Jeg er ikke flink med kvinner. Jeg har aldri vært typen på nattklubben som har kunnet gå bort til kvinner og visst hva jeg skulle si. Jeg har alltid funnet det vanskelig å treffe damer.

 

36 år gamle Amanda skal ifølge britiske aviser i sin tid ha datet den ene av Ferrys fire sønner, før hun og Ferry fant tonen i 2008.

 

- Du møter ikke folk på din egen alder som ikke er gift. Med mindre de ikke er skilt og roter rundt. Jeg er svært lykkelig nå, sa Ferry i intervjuet.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.163 sec - 1 pageviews