Bristol Palin svingte seg i apedrakt

(20.10.2010, sist oppdatert 20.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Hun er elendig til å danse - og dermed later det til at TV-teamet tyr til andre midler når Bristol Palin skal ut på gulvet. Denne uken svingte hun seg i apedrakt til tonene av Monkees.

Ifølge Entertainment Weeklys spalte er politikerdatteren i ferd med å bli amerikanske «Skal vi danse» sitt mest surrealistiske performanceartist.

 

Det følger en rekke andre kostymesnodigheter, som da hun danset i herreskjorte med tights. Hun dukket også en gang opp i en strikt drakt - som en slags ironisering over morens klesstil, som hun vrengte av seg for å åpenbare en sexy minikjole.

 

Apedrakten er imidlertid det hittil mest mystiske skuet, skriver amerikanske medier. Bristol Palin hadde en rosa tutu utenpå sin, og hun og dansepartner Mark Ballas slo seg på brystet som del av dansenummeret - før de rev av draktene.

 

Men særlig bedre ble det ikke i mer normale dansekostymer heller: Dommerne delte ut magre 18 poeng, noe som ga Palin sisteplassen. Likevel ble hun ikke kastet ut av danserealityen, skriver People.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews