- Bradley Cooper ønsker kråkerolle

(18.04.2011, sist oppdatert 18.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Flere amerikanske filmmagasiner mener Bradley Cooper er i samtaler om å spille i nyversjonen av kultklassikeren «The Crow».

I originalen fra 1994 spilte Brandon Lee en rockemusiker som myrdes men som deretter gjenopplives ved hjelp av overnaturlige krefter. Deretter handler det om å få hevnet mordet på ham selv og hans kjæreste.

 

Brandon Lee, sønnen til kung-fu-legenden Bruce Lee, døde tragisk under innspillingen etter et skyteuhell.

 

Da filmen ble sluppet ble den vel mottatt både av publikum og kritikere og veien var rask til kultstatus. Den fikk også noen oppfølgere - men ingen av dem ble særlig vellykket.

 

Men nå skal man altså blåse liv i historien igjen - og gi fortellingen om den døde hevneren moderne filmdrakt, melder Hollywood Reporter.

 

Sist uke sto det klart at det blir regissør Juan Carlos Fresnadillo som skal gyve løs på prosjektet. Og nå ryktes det at skuespilleren Bradley Cooper snuser på hovedrollen. Han og regissøren skal ha hatt flere møter i Spania for å diskutere sine visjoner for den nye filmen.

 

Og dersom alt går etter planen blir det innspillingsstart til høsten, melder Hollywood Reporter.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews