Bon Jovi-datter slipper unna

(16.11.2012, sist oppdatert 16.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Den eneste datteren til Jon Bon Jovi slipper unna straffereaksjoner - selv om hun ble tatt for besittelsen av heroin, marihuana og brukerutstyr.

Også vennen hennes, som ringte etter sykebil da 19 år gamle Stephanie Bongiovi tok en overdose tidligere denne uken, går fri. Dette er takket være en ny lov som ble vedtatt i fjor.

 

Ifølge avisen innebærer denne «gode samaratiner»-loven at den som har tatt en overdose og aktivt søker hjelp, ikke skal straffes.

 

- Folk vil si at hun slapp billig unna på grunn av hvem hun var. Men denne loven ble vedtatt så folk ikke skal se på at andre dør fordi de er redd for fengsel. Og du vil ikke at personen som har tatt overdose skal si «nei, ikke ring», sier statsadvokat i Oneida i staten New York, Scott McNamara, til New York Daily News.

 

Rockedatteren var bevisstløs da ambulansefolkene ankom Hamilton College, der hun studerer og bor. Hadde hun vært i besittelse av et større kvantum heroin, ville hun likevel blitt straffeforfulgt, heter det.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.163 sec - 1 pageviews