Bon Jovi: - Slakker ikke ned

(27.12.2012, sist oppdatert 27.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Den amerikanske artisten Jon Bon Jovi er kjent for sitt høye tempo og han kan ikke se for seg at han skal roe ned med det første.

50-årige Jon Bon Jovi skal ut på turné igjen med bandkompisene neste år. Han innrømmer at tanken på å trekke seg tilbake har streifet ham, men at han samtidig ikke kan se for seg å slutte å opptre.

 

I et nytt intervju sier han: - Hvem skulle trodd at jeg ville være på høyden nå, i mitt 50. år. Hvert år tenker jeg på å ta det roligere, men jeg kan ikke hjelpe for det, jeg trekkes med. Vi er så heldige som har alle typer aldre med oss, alt fra unger og tenåringer til folk i 60-årene. Det har alltid vært et håp for meg å få til det, som Rolling Stones.

 

Han tror nøkkelen til bandets suksess er den store respekten de har for fansen, og at de alltid gjør sitt beste for å gi fansen uforglemmelige show.

 

- Vi jobber hardt, vi har hatt flaks og vi er ærlige. Og vi skuffer aldri live slik at folk ønsker å komme tilbake. De vet de får valuta for pengene, sier han ifølge Contact Music.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews