Bob Hoskins slutter som skuespiller

(09.08.2012, sist oppdatert 09.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Bob Hoskins slutter som skuespiller. Foto: © PR Photos
Trekker seg fra rampelys og skuespillerjobben: Bob Hoskins. Foto: © PR Photos
Bob Hoskins annonserer sin avgang som skuespiller, i en alder av 69 år. Han forteller også at han har fått diagnosen Parkinsons sykdom.

Den Oscar-nominerte Hollywood-veteranen sier i en uttalelse at han har opplevd mer enn de fleste i sin fantastiske karriere, og nå ønsker han å bruke mer tid med familien. I meddelelsen kom det også fram at han har hatt diagnosen Parkinsons siden i fjor vår.

 

Agenten hans sier videre: «Bob Hoskins vil annonsere at han pensjonerer seg fra skuespillerjobben. Han vil takke alle de fantastiske menneskene han har jobbet sammen med opp igjennom årene, og alle fansene som har støttet ham i løpet av karrieren».

 

«Bob gleder seg til å være mer sammen med familien, og han vil sette stor pris på at privatlivet hans respekteres fremover».

 

Hoskins er for tiden aktuell i storfilmen «Snow White and the Huntsman». Firebarnsfaren bor i London med sin andre kone, Linda. Han har uttalt at han ble skuespiller ved «et uhell», da han skulle følge en venn på audition i 1968 og ble tatt for selv å være en aktuell kandidat. Han leste for en rolle - og fikk den. Det store gjennombruddet kom i 1978, med rollen i BBC-serien «Pennies From Heaven». Siden har han spilt i store filmer som «The Long Good Friday», «The Cotton Club», «Mona Lisa» og «A Prayer For The Dying».

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews