Blur topper plakaten i Hyde Park etter sommer-OL

(21.02.2012, sist oppdatert 21.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Britpopbandet Blur skal være publikumsmagneten under den store konserten etter sommer-OL i Hyde Park i London.

Også tirsdag samles gruppa igjen under utdelingen av Brit Awards i London. Mandag sa gruppas bassist Alex James at opptreden på Brit Awards skulle være et siste pust fra Blur, eller «et siste bukk» som han også kalte det. Alex James er kjent for en del friske uttalelser. Blant annet har han tidligere kalt den amerikanske gruppa Motley Crue for en gjeng muppeter.

 

Men nå viser det seg at bassisten James enten ikke visste hva han snakket om, eller lot være å fortelle sannheten, da han sa at Brit Award var slutten. Også grupper som The Specials og New Order skal spille på konserten i London den 12. august som markerer at de olympiske sommerlekene er over.

 

OL-konserten er Blurs eneste store live opptreden etter en konsert i Hyde Park for tre år siden. Blur ga ut sitt debutalbum for 21 år siden. I årene 2003 til 2009 hadde de en pause og bandmedlemmene jobbet med andre prosjekter. Men i 2009 møttes de igjen, og var blant annet trekkplaster på festivalen i Glastonbury.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews