Ble Shakira romjulsmor?

(28.12.2012, sist oppdatert 28.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt.

Den colombianske artisten (35) kan ha fått en forsinket julepresang. Kjæresten, fotballspilleren Gerard Pique, delte gladnyheten på Twitter og skrev: «Sønnen vår er født! Vi er svært lykkelige!», før han takket for alle lykkønskningene.

 

Shakira har selv ikke bekreftet nyheten om nedkomsten, og flere medier tar forbehold om at Pique bare spøker: Twittermeldingen var nemlig skrevet på det spanske svaret på 1. april, Day of the Holy Innocents 28. desember, der det er vanlig å gjøre hverandre pek.

 

De to har vært sammen siden 2011, etter at det ble slutt mellom Shakira og Antonio de la Rúa, som hun hadde vært sammen med i 11 år. De la Rúa saksøkte tidligere denne måneden Shakira for 250 millioner dollar, fordi han hevder hun har brutt en forretningsavtale de to hadde.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.206 sec - 1 pageviews