Billy Crystal vurderer Oscar igjen

(17.08.2011, sist oppdatert 17.08.2011) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Billy Crystal sier at han er klar for rollen som Oscar-vert igjen - for niende gang.

Han forteller i et nytt intervju at hans opptreden på årets seremoni ga mersmak. Da dukket han opp for å presentere en æresdel viet Bob Hope - og det hele har gitt ham lyst til å lede ballet igjen.

 

- Jeg dukket opp i fjor - som en overraskelse. Det var en avgjørelse som ble tatt i siste liten. De ringte og spurte om jeg ville gjøre Bob Hope den ære, og det var en kul ting å gjøre. Jeg sa Ok.

 

Han legger til: - Jeg gjorde det, og folk ville se meg der. De reiste seg opp og jeg kom ikke til orde det neste minuttet. Jeg kjente at jeg klødde etter å gjøre det igjen. Så vi får se hva som skjer. Jeg kan ikke love noe.

 

Det er Bob Hope som har rekorden når det gjelder å lede Oscar-showet; Han var vert 18 ganger. På andreplass kommer Billy Crystal, med sine åtte ganger. Siste gang han tok på seg jobben var i 2004, og han innrømmer at det er en stor bragd - som krever ham fullt og helt i fire-fem måneder.

 

- Det er alltid hardt. Men kanskje en eller to ganger til, de vet hvor jeg er!, filosoferer han videre ifølge Hollywood Reporter.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews