Billy Bobs datter fikk 20 års fengsel

(07.10.2011, sist oppdatert 07.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Billy Bob Thorntons datter er dømt til 20 års fengselsstraff, etter at barnet hun passet døde.

Amanda Brumfield fikk dommen torsdag. Hun var først dømt for overlagt drap og risikerte 30 år bak murene, men ble i juni funnet skyldig i uaktsomt drap, som har lavere strafferamme.

 

Det var i 2008 at hun passet et år gamle Olivia, datteren til bestevenninnen, som hun også var gudmor til. Den lille jenta falt fra lekegrinden, slo hodet og døde, er Brumfields forklaring - mens påtalemyndigheten hevdet at et så kort fall ikke kunne forårsaket så alvorlige hodeskader.

 

Hun ringte heller ikke etter hjelp før det var gått to timer.

 

Billy Bob Thornton fikk Amanda med sin første kone, men har medgitt at han ikke var til stede for datteren da hun vokste opp. Det var tilløp til en forsoning i 2005, men så gled de fra hverandre igjen.

 

Etter at Amanda Brumfield ble arrestert, sa Thornton til CNN at tapet av en babys liv alltid var en tragedie det ikke gikk an å forestille seg - og at hans medfølelse gikk til barnets familie.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.161 sec - 1 pageviews