Beyoncé ute av «A Star is Born»

(11.10.2012, sist oppdatert 11.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Først utsatte Beyoncé nyinnspillingen av «A Star is Born» fordi hun var gravid. Nå er det foten ned fordi hun har det for travelt.

Det er Clint Eastwood som skal regissere denne fjerde nyinnspillingen av historien om den unge stjernen som tas hånd om av en falmende bransjeveteran.

 

I de tidligere filmene har Judy Garland og Barbra Streisand vært å se i rollen som denne gangen var tiltenkt Beyoncé Knowles. Men den gang ei - og ifølge filmnettstedet The Wrap spørs det nå om Eastwood klarer å holde filmprosjektet flytende.

 

- Jeg så frem til produksjonen av «A Star is Born» og muligheten til å jobbe med Clint Eastwood. I månedsvis forsøkte vi å koordinere timeplanene våre for å bringe nyinnspillingen til liv, men det var bare ikke mulig, fastslår Beyoncé til nettstedet - men uttrykker også håp om at de to i fremtiden «får sjansen il å jobbe sammen».

 

Noen bransjekilder har fundert på om det er politiske forskjeller som har skjøvet dem fra hverandre - siden Eastwood er en sterkt engasjert republikaner mens Beyoncé aktivt har støttet Obama.

 

Beyoncé har uansett nok å gjøre: Hun jobber med animasjonsfilmen «Epic», spiller inn et nytt album, og er småbarnsmor.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews