Beth Dittos babyplan

(03.09.2010, sist oppdatert 03.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Gossip-sangeren Beth Ditto vil gjerne ha en baby med sin kjæreste Kristin og vil snart ta kontakt med lege for å få råd om hvordan hun skal gå fram.

Den 29 år gamle vokalisten, som brøt med sin partner Freddie i januar etter at de hadde vært sammen i ni år, sier at hun og hennes nye kjæreste Kristin har diskutert å starte en familie og at hun vil søke medisinske råd så snart hennes kolleksjon for den britiske butikkjeden Evans er klar.

 

- Jeg vil ha barn når jeg er 37. Men allerede neste år vil jeg ta kontakt med en lege og gjør noe seriøst med det. Så snart disse klærne er ute av verden får jeg rom til å tenke på et barn, sier hun til det britiske magasinet Marie Claire.

 

Beth sier at hun sto nær Kristin, som også er hennes assistent, før hun gjorde det slutt med transseksuelle Freddie, men understreker at hun aldri bedro sin tidligere partner.

 

- Det var noe jeg holdt skjult dypt inni meg. Men alle visste det. Selv folk på fester og klubber sa: "Når skal de bli et par? Det var alltid en liten skyldfølelse i meg fordi jeg alltid følte at jeg var utro, men det var jeg aldri. Vi gjorde aldri noen ting.

 

- Jeg hadde følge med Freddie i ni år, og jeg var alltid bekymret for at det skulle ta slutt. Med Kristin bekymrer jeg meg aldri for at det skal ende. Jeg føler meg bare som et helt menneske, sier Beth Ditto.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.192 sec - 1 pageviews