Bestefaren var bigamist

(01.03.2011, sist oppdatert 01.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Kim Cattrall deltok i slektsforskningsprogrammet som på norsk heter «Hvem tror du at du er?» - og fikk seg en overraskelse: Bestefaren viste seg å være bigamist.

- Den jævelen. Han var en bigamist. Jeg visste at han var tøff, men nå ... han var kriminell, sa Kim Cattrall ifølge Daily Star.

 

Cattralls bestefar stakk nemlig fra hennes bestemor etter ti års ekteskap og tre felles døtre, og det i depresjonstiden. Barna så aldri faren igjen etter at han sa takk for seg i 1938.

 

Slektsmysteriet ble løst da «Sex og singelliv»-stjernen deltok i TV-programmet, og dro til engelske Liverpool for å slektsforske seg fram til sannheten. Programmet ble vist i USA denne uken, etter tidligere å ha gått i Storbritannia.

 

Da kom det fram at bestefaren giftet seg med en ny kvinne, slo seg ned i en landsby bare tre timer unna hans gamle familie, og fikk fire barn sammen med henne. Bestefaren emigrerte senere til Australia, der han døde i 1974 - uten noensinne å ta kontakt med sin første familie.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews