Ben Harper skiller seg fra Laura Dern

(11.10.2010, sist oppdatert 11.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Sangeren og låtskriveren Ben Harper vil skilles fra skuespillerkona Laura Dern - og akter ikke å betale bidrag til henne.

Paret giftet seg i 2005, og har barna Ellery (9) og Jaya (5) sammen. Harper krever ifølge nettstedet TMZ også delt omsorg for de to barna.

 

I skilsmissedokumentene hevder Ben Harper, som har vunnet to Grammy-priser, at ekteskapet er blitt uholdbart på grunn av såkalte «uforsonlige uoverensstemmelser».

 

Harper hevder videre at han og Dern gikk hver sin vei allerede tilbake i januar. Men TMZs kilder nær paret sier til nettstedet at de to har bodd sammen så vel som å ha vært på reisefot sammen helt opp til nylig. TMZ skriver også at de oppførte seg tilsynelatende kjærlig mot hverandre i forrige uke.

 

Laura Dern er mest kjent for rollen i David Lynch-filmen «Wild at Heart» fra 1990. Men de senere årene har hun tatt få roller. For 2010 oppgir IMDB.com at hun medvirker i to filmer og en TV-serie.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews