Begravelsesbyråansatt ville ha Tommy Lee-bilde

(16.07.2012, sist oppdatert 16.07.2012) Utskrift  Del på Facebook

Tommy Lee fikk motbør blant fansen nylig etter å ha gått ut på Facebook og bedt dem slutte å mase om å bli fotografert sammen med ham.

Men det er ikke så rart i at Mötley Crüe-trommisen går lei, skal man tro et intervju med ham i bladet Fuse. Der forteller han om hva som skjedde da moren hans nylig døde - og han hentet urnen med asken hennes på begravelsesbyrået for å holde en seremoni hjemme.

 

- Jeg er på begravelsesbyrået, holder mammas aske i høyrehånden og kjærestens hånd i min venstre, og er på vei. ut. Og der sier den j ... kvinnen, resepsjonisten, «å herregud, kan jeg ta et bilde sammen med deg?». Jeg så på henne, pustet dypt, og sa «beklager, helst ikke», forteller Tommy Lee.

 

Men resepsjonisten ga seg ikke og fortsatte å mase, om han var «helt sikker».

 

- Jeg kunne knapt tro det, det er det mest sinnssyke som har skjedd meg noensinne, sier Tommy Lee, som ringte sjefen hennes og påpekte den respektløse og «fullstendig egoistiske» oppførselen i noe man kan anta var klare ordelag.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews