- Bare gjør narr av meg på nett

(13.05.2011, sist oppdatert 13.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Matthew Perry (41) bruker tørr humor når han vitser om at han skal inn for å «tørke seg opp» på rehab.

Den gamle «Venner for livet»-stjernen har i årevis slitt med alkoholproblemer så vel som pilleavhengighet, og er nå klar for en ny runde på rusavvenning, melder People.

 

- Jeg planlegger å reise bort for en måned for å fokusere på min avholdenhet og for å fortsette livet mitt på bedringens vei. Hygg dere når dere gjør narr av meg på nettet, uttaler Perry.

 

To ganger tidligere har han vært på rehab, først i 1997 og så i 2001. En kilde sier til People at dette er et planlagt opphold, og at det ikke er snakk om noe «tilbakefall».

 

Akkurat som flere av de andre «Friends»-stjernene har Matthew Perry slitt med å finne nye roller i samme liga som gjennombruddet. Nå er han kanskje i ferd med å lykkes - i sitkomserien «Mr. Sunshine», som han både er med på å skrive og produsere i tillegg til å inneha hovedrollen. Premiere var i februar i år på ABC.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews