Bardot: - Kjendisstatusen knuste meg

(14.09.2012, sist oppdatert 14.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Brigitte Bardot ble berømt etter en famøs bikiniscene i filmen «And God Created Woman» (1956). I et nytt intervju forteller hun hvordan stjernelivet ødela henne.

Den franske, tidligere skuespilleren trakk seg tilbake i 1973 og forklarte at hun var møkk lei rampelyset og ville dedikere livet til å jobbe for dyrs rettigheter.

 

Nå fyller Bardot snart 78 år og i den forbindelse snakker hun ut med herremagasinet Vogue Hommes International om sine dager som filmstjerne. Hun sier at hun bokstavelig talt ble knust av kjendisstatusen, og at ingen kan forestille seg i hvor stor grad dette livet bød henne imot. Hun kaller det et mareritt, og slår fast: «Jeg kunne ikke leve slik».

 

I samme intervju forteller Bardot at hun lenge har betraktet seg selv som «mindre pen» og at det har vært vanskelig i perioder. Hun sier: - Jeg prøver å gjøre meg så pen som mulig, men synes likevel at jeg er stygg. Det har vært utrolig vanskelig å gå ut og vise seg fram. Jeg er redd jeg ikke lever opp til det folk forventer av meg. Men i dag, i min alder, gir jeg blaffen. Jeg vil ikke forføre noen eller noe, det interesserer meg ikke.

 

Men fortsatt foretrekker hun et tilbaketrukkent liv, og sier: - Verden i dag gleder meg ikke.

 

Bardot spilte i hele 47 filmer før hun trakk seg tilbake.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews