Ashley fikk taleforbud i Pussycat Dolls

(30.11.2012, sist oppdatert 30.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Blonde Ashley Roberts fikk ikke lov til å si noe - bare synge - da hun var medlem av jentegruppen Pussycat Dolls. Det er kanskje ikke så rart.

- Vi fikk beskjed om å være stille. Bare Nicole fikk si noe, og vi andre ville bare tidvis gi vårt besyv med, røpet Roberts nylig under innspillingen av den britiske realityserien «I‘m A Celebrity ... Get Me Out Of Here!».

 

For Nicole Scherzinger var den ubestridte sjefen i jentegruppen, og den som skulle fronte Pussycat Dolls utad, noe som etter hvert førte til at det ble brudd. Da en av de andre i TV-serien spurte om ikke dette drev dem til vanvidd, svarte Ashley:

 

- Tuller du? Hvorfor tror du bandet gikk i oppløsning? U2 er fremdeles sammen, og de deler alt på midten.

 

Et annet tidligere Dolls-medlem, Carmit Bachar, hevdet nylig at Nicole Scherzinger var sjalu på utseendet til Ashley Roberts.

 

- Hun følte seg truet av henne, hun har alltid hatt en greie med blonde jenter. Ashley hadde den ikoniske amerikanske stilen, blondt hår, blå øyne.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews