Arnold hinter om comeback på lerretet

(04.01.2011, sist oppdatert 04.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Arnold Schwarzenegger hinter nå om at han kanskje vender tilbake til skuespillerkarrieren når han nå er ferdig med politikken.

Den tidligere kroppsbyggeren har de siste syv årene vært guvernør i California, men nå er det kapitlet over. Dermed hinter han til Variety om at han har en liste over ting «han kan gjøre», uten at han sier noe mer forpliktende.

 

- Det er en lang liste, men ingenting jeg kan konsentrere meg om før jeg bokstavelig talt forlater kontoret. For meg er gleden ved livet ikke å vite. Du bare kaster deg inn i det og finner ut av det selv. Jeg liker ikke sikkerhetsnett, jeg tror ikke på dem, sier Schwarzenegger, som ikke hadde politisk erfaring da han stilte til valg i sin tid.

 

Den nye guvernøren ble tatt i ed mandag denne uken, etter at Schwarzenegger hadde sittet i to perioder, noe som er makstid. Om skuespillerkarrieren sier han:

 

- Det er som å sykle eller stå på ski. Du drar i gang igjen og det føles som om tiden har stått stille.

 

Hans to siste filmer var fjorårets cameorolle i Sylvester Stallones «The Expendables», og som prins Hapi i 2004-filmen «Around the World in 80 Days».

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.197 sec - 1 pageviews