Arnold flytter fra kona

(10.05.2011, sist oppdatert 10.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren og den tidligere guvernøren Arnold Schwarzenegger flytter fra journalistkona, Maria Shriver.

Paret, som har vært gift siden 1986, gikk ut med nyheten i en felles uttalelse via sin talsperson mandags kveld, melder Reuters. I skrivet går det ikke fram hvor vidt separasjonen er en prøveordning, eller om en skilsmisse ligger i kortene i nær framtid.

 

Det som går fram er imidlertid at de to, som har vært gift i 25 år, ikke kommer til å bo sammen framover.

 

«Etter en tid med mye overveielse, refleksjon, diskusjon og bønn har vi sammen kommet fram til at dette er den beste beslutningen», heter det i pressemeldingen.

 

Paret har fire barn sammen. En talsmann for paret sier de to for tiden legger planer for hvordan de skal fortsette å dele ansvaret for barna nå som de ikke skal bo sammen mer.

 

Arnold Schwarzenegger forlot posten som guvernør for California i januar i år og sysler nå med planene for et comeback i Hollywood.

 

I mai 2009 skisserte Schwarzenegger oppskriften på sin suksess på følgende måte: Det første: Å komme til Amerika. Nummer to: Jobb ræva av deg. Nummer tre: Gift deg med en Kennedy.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews