Andy Serkis skal lage film av ?Animal farm»

(23.10.2012, sist oppdatert 23.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Andy Serkis som er kjent blant annet som «Gollum» i Ringenes Herre-filmene, har nå tatt på seg oppgaven å lage Hollywood-film ut av George Orwells roman «Animal Farm».

«Kamerat Napoleon» som boka heter på norsk, ble skrevet som en politisk satire og var en åpen kritikk av den russiske revolusjonen og en vurdering av kommunismen under Stalin. Men ifølge Hollywood Reporter er det ingen politisk film Andy Serkis ser for seg å skape, men snarere en familiefilm.

 

- Vi kommer ikke til å gå tungt inn i den politiske i handlingen. Innfallsvinkelen vår vil bli helt annerledes og mer basert på følelsene i handlingen. Dette vil bli på en helt annen måte enn hvordan historien til vanlig fortelles, sier han.

 

I «Kamerat Napoleon» er handlingen lagt til gården «Manor farm», der dyrene tar makten fra menneske og begynner å drive gården på sine egne premisser. Boken åpner med at dyrene har møte for å diskutere hvordan de skal få fjernet den grusomme eieren på gården. Imidlertid tar det ikke lang tid før dyrenes leder, grisen kamerat Napoleon, er like grusom som den tidligere eieren.

 

- Jeg tror vi har funnet en helt ny og frisk måte å se dette på, sier Serkis. Han sier at produksjonen er i en tidlig og eksperimentell fase hvor det brukes tid på å designe karakterene og scenene: - Dette er fryktelig spennende, sier han.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.297 sec - 1 pageviews