Alley med ny tatovering til 61-årsdagen

(06.01.2012, sist oppdatert 06.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

Kirstie Alley feirer sin 61-årsdag med en ny tatovering på håndvristen.

Skuespilleren, også er kjent for sin ekstreme jojoslanking og for sitt suksessfylte TV-comeback på amerikanske «Skal vi danse» (hvor hun endte på andreplass), runder snart 61 år. Og da hun besøkte talkshowet til Ellen DeGeneres nylig, fikk hun en utradisjonell bursdagsgave, melder kjendismagasinet US Weekly.

 

Alley har ikke bursdag før 12. januar men kan allerede smykke seg med en ny tatovering. Skuespilleren fikk, som del av showet til DeGeneres, tatovert forbokstavene til barna True og Lilly på håndvristen.

 

Det er ikke alle som er klar for tatoveringspennen i så pass voksen alder, men så har da også Alley uttalt at hun føler seg svært ung igjen etter vekttapet hun oppnådde i «Skal vi danse». Nå er hun også klar for å date igjen, har hun blant annet uttalt til amerikanske medier. Men hun liker ikke at venner blandet seg inn. Til DeGeneres uttalte hun: - Jeg har bedt mine venner om å holde seg unna. Jeg vil velge selv hva slags fyrer jeg skal gå ut med - selv om jeg har en tendens til å velge gærninger og rundbrennere.

 

Alley la, ifølge US Weekly, spøkefullt til: - Jeg tror kanskje mindre tiltrekkende menn er løsningen, Ellen. Seriøst. Jeg har pleid å falle for kjekkaser. Kanskje ville jeg hatt bedre hell med noe mindre pent.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews