Alle gode ting er tre for Lennox

(18.09.2012, sist oppdatert 18.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Annie Lennox har tatt turen til alters for tredje gang, denne gangen med en sørafrikansk gynekolog.

Sangeren var gift med en mann ved navn Radh Ramen i et år, og med Uri Frutmann i 12. Nå har hun giftet seg med legen Dr. Mitch Besser. 150 nære venner og familiemedlemmer skal ha vært til stede under seremonien som fant sted i helgen, med Lennox‘ to døtre til stede. Tali og Lola fra hennes andre ekteskap, var begge brudepiker, melder MailOnline.

 

Sangerens talsperson sier: - Lørdag 15. september giftet Annie Lennox og Dr. Mitch Besser seg under en svært privat seremoni med bare familie og venner til stede.

 

En kilde som angivelig var til stede, sier: - Det var veldig avslappende og hyggelig. Alle virket glade, spesielt Annie - som strålte.

 

Blant gjestene var kjenninger som Colin Firth og Ruby Wax, og selve festen fant sted på en båt på Themsen.

 

Lennox møtte legen i 2009 da hun involverte seg i veldedighetsorganisasjonen Mothers2Mothers. Legen var på det tidspunktet gift men søkte om skilsmisse fra kona, som han har to tenåringssønner med, i fjor.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews