Alice Cooper vurderte å skyte Elvis

(08.06.2011, sist oppdatert 08.06.2011) Utskrift  Del på Facebook

Alice Cooper overveide en gang om han skulle skyte Elvis Presley - men ble overmannet av Kongen selv.

Den nå aldrende sjokkrockeren - som snart blir å se i Norge - ble invitert til Elvis‘ penthousesuite i Las Vegas i hans glansdager.

 

- Jeg hadde alltid vært fan av ham da jeg var barn, så jeg kastet meg over muligheten til å møte ham. Da jeg kom til heisen, så jeg at det var meg, Liza Minnelli og pornostjernen Linda Lovelace, forteller Cooper til Daily Mirror.

 

De besøkende ble ransaket før de fikk stige inn til Elvis, som på sin side viste dem den ladede pistolen han hadde i kjøkkenskuffen. Ikke nok med det - Elvis bad ham om å holde den og sikte mot hodet hans.

 

- Der sto jeg med våpenet i hånden og forventet at en av sikkerhetsvaktene hvert øyeblikk skulle komme inn, se meg bevæpnet og skyte meg i hjel. En liten stemme i det venstre øret mitt sa «kom igjen, skal historie, drep ham, du vil alltid være mannen som drepte Elvis». I det andre øret sa en annen stemme «du kan ikke drepe ham, det er Elvis Presley, skadeskyt ham i stedet - da får du bare noen få år», forteller Alice Cooper.

 

Sekundet etter rettet Elvis et høyt spark mot pistolen, før han spente bein på Cooper og holdt ham i bakken etter nakken, mens han i følge Cooper sa «sånn stopper du en mann med pistol».

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews