Alice Cooper: - Bedre på scenen nå

(16.10.2012, sist oppdatert 16.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Rockeren Alice Cooper mener han er en bedre underholder på scenen nå enn for 30 år siden.

Det 64 år gamle fyrverkeriet ser at han i yngre dager hadde mer energi, men han mener også at han er bedre på scenene nå ettersom han har kuttet kraftig ned på alkoholinntaket.

 

Han sier: - Vi gjør det bedre på turné nå enn tidligere. Da jeg var 30, var det mye rot. Jeg drakk en flaske whisky per dag. Jeg laget show som ikke er en brøkdel av de showene jeg får til i dag.

 

Han fortsetter til magasinet Independent Radar: - Det var kanskje mer rå energi før. Jeg ga alt, også når det gjaldt festing, det var god gammeldags rock ‘n‘ roll.

 

Artisten, som egentlig heter Vincent Furnier, tror andre band ofte ser ned på ham grunnet de mer teatralske elementene. Men han sverger at kvaliteten er god:

 

- Vi blir kanskje sett litt ned på av andre band, på grunn av teater- og sensasjonsbiten. Men musikalsk er vi like gode som alle andre band der ute. På vårt beste har vi - i alle fall i eget hode - alltid konkurrert med band som Led Zeppelin, Rolling Stones og Beatles.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.148 sec - 1 pageviews