Alexander Skarsgård poserer naken

(18.08.2010, sist oppdatert 18.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Alexander Skarsgård befester sin posisjon som filmstjerne.

På omslaget til den siste utgaven av det amerikanske musikkbladet Rolling Stone poserer han naken, bare dekket i en dekorativ blodsprut.

 

«Sexy Skars» er ikke alene på forsiden. Han har selskap av «True Blood»-kollegene Anna Paquin (Sookie Stackhouse) og Stephen Moyer (Bill Compton), også de nakne.

 

Skarsgård er bare den tredje svensken som har vært på bladets forside. Tidligere har Neneh Cherry og Britt Ekland vært på forsiden.

 

Seriens skaper Alan Ball har stor sans for bildet. Han har ingen forståelse for kyske vampyrhistorier som Stephenie Meyers «Twilight»-serie.

 

- For meg er vampyrer sex, sier han til bladet.

 

- Jeg forstår ikke en vampyrhistorie som handler om avholdenhet. Jeg er 53 år. Jeg bryr meg ikke om high school-elever. Jeg synes de er irriterende og kunnskapsløse.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews