Alexander Skarsgård om sitt utseende

(13.08.2010, sist oppdatert 13.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Kjekkasen Alexander Skarsgård kunne benyttet seg av sitt utseende for å få filmroller, men gjør det ikke.

Den svenske filmstjernen sier at han ikke er innbilsk - og han ville aldri si nei til en rolle som krevde at han forandret utseende sitt.

 

- Jeg ser alltid etter noe som er ekte og har substans. Det er kunstnerisk selvmord om du tror for godt om deg selv, eller om du er redd for å spille stygg, sier han til Telegraph.co.uk.

 

«True Blood»-stjernen sliter med å forstå hvorfor han blir sett på som et sexsymbol.

 

- Synes jeg at jeg er vakker? Jeg ser på meg selv som de fleste mennesker gjør, du har gode dager og dårlige dager. Jeg synes ikke at jeg tar meg bedre ut nå enn jeg gjorde for tre år siden, sier han.

 

Alexander (33) innrømmer at han oppsøker spenning, men han er forsiktig med hvem han går ut med fordi han tenker på karrieren sin.

 

- Jeg vet jeg må være forsiktig fordi det er noe destruktiv i meg, tror jeg, og jeg kan ha en tendens til å oppsøke ting som gir meg et kick. Jeg kan ikke knytte meg for nært til noen som er for destruktiv, eller for negativ, fordi jeg da kan komme til å falle ned i den fella selv, sier skuespilleren.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews