Alba med bokplaner

(20.03.2012, sist oppdatert 20.03.2012) Utskrift  Del på Facebook

Skuespiller, tobarnsmor - og nå forfatter.

Jessica Alba er ifølge kjendismagasinet People svanger med boken «The Honest Life», en håndbok i det å skape et naturlig og miljøgiftfritt hjem for seg og sin familie.

 

- Det er fullstendig sprøtt - men fantastisk, sier Alma om boken - og legger til at livsstilen hennes slett ikke er ekstrem. Boken er ifølge henne for folk som vil leve et sunnere liv, som henne selv.

 

Skuespilleren har grunnlagt selskapet The Honest Company sammen med sin forretningspartner og medforfatter Christopher Gavigan. Boken skal by på detaljer bak forretningsideen, og fortelle om hennes liv som både mor og entreprenør. Ifølge Alba selv skal den også fortelle hvordan hun søker å gi barna Honor (3) og Haven (7 måneder), en bedre start på livet.

 

«The Honest Life» gir også interesserte tilgang på Albas favorittoppskrifter. Honors favorittkjøttbolle-oppskrift vil være der, forteller hun.

 

Alba er ikke snauere enn at hun også kommer med skjønnhetstips i boken. Hun forteller deg nemlig hvordan du, på en helt naturlig og ikke miljøfiendtlig måte, kan se pen ut. Og viktigst av alt: Hun forteller hvorfor du ikke bør fylle hjemmet ditt med annet enn ting som er laget av de reneste, helt naturlige materialer, og hvordan du for en billig penge kan gjenbruke møbler og annet. - Det blir en morsom og lettvint bok å følge, og så vil jeg at den skal bli skikkelig fargerik, forteller skuespilleren videre om boka som vil komme fra forlaget Rodale til neste år.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.161 sec - 1 pageviews