Alba fikk en jente til

(15.08.2011, sist oppdatert 15.08.2011) Utskrift  Del på Facebook

Jessica Alba er blitt mamma igjen. Hun skriver selv på Facebook at Haven Garner Warren har sett dagens lys.

Om nedkomsten heter det: «Hun ble født lørdag. Hun er sunn og fin! Storesøster Honor kunne ikke vært gladere over det nye tilskuddet til familien».

 

Hun skriver også: «Takk til alle som har oppmuntret og støttet meg gjennom graviditeten. Det betyr så mye for meg».

 

Skuespilleren har dermed fått sin andre datter med mannen, Cash Warren. I juli fortalte Alba til ukebladet US at Honor (3) «var så glad som en unge kan bli over å skulle bli storesøster».

 

Forrige måned snakket Alba til samme publikasjon om hvordan alt sto på hodet før den nye verdensborgeren skulle komme: - Barnerommet er ikke ferdig. Vi er ikke i nærheten engang. Men vi stresser ikke.

 

Alba fortalte også at hun har latt seg hypnotisere i forkant av sin andre fødsel for å være bedre forberedt enn hun var første gang.

 

- Det er ikke akkurat slik at noen holder en klokke foran ansiktet mitt. Det er mer slik at mannen min får meg inn i en meditativ stemning, fortalte hun under Ellen DeGeneres show i mai.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews