Adele tyr til flaska for inspirasjon

(09.08.2011, sist oppdatert 09.08.2011) Utskrift  Del på Facebook

Den britiske popsangeren Adele forteller at hun skriver sine beste låter etter at hun har tatt seg noen drinker.

Sangeren avslører i et nytt intervju at de beste tekstene som er å finne på albumet «21» ble skrevet etter nokså fuktige aftener.

 

Hun sier ifølge The Sun: - Jeg pleide å låse meg inne i huset, bli rimelig full og skrive en dagbok i fylla. Og det var første gang jeg innrømmet ting overfor meg selv.

 

Hun fortsetter: - En full tunge er en ærlig tunge, etter min mening. Og neste morgen kunne jeg lese det hele med en fryktelig bakrus, i dagslysets kulde. Da kunne jeg absorbere følelsene jeg hadde om meg selv.

 

Hun forteller videre om veien mot låtskriverkarrieren: - Da jeg var 18-19 år var jeg i stor grad som tenåringer flest. Jeg angret ingenting, jeg trodde jeg hadde alle svarene og var utlært. Da jeg begynte å oppdage feil og skuffelser ble det også mye anger. Det var litt av en oppvåkning.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews