Adele snakker om scenenervene

(07.09.2011, sist oppdatert 07.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

Adeles andre album «21» er i ferd med å bli årets bestselger, men den britiske soulstjernen lider av seriøs sceneskrekk.

- Jeg kaster stille opp før jeg går på scenen, sier 22 år gamle Adele til britiske Vogues oktobernummer. Artisten får også pryde det kommende nummerets cover. Hun sier likefram i samme intervju:

 

- Men jeg har faktisk aldri kastet opp på selve scenen, men all spyingen i forkant garanterer som regel en flott opptreden.

 

Hun legger til: - Det er som om jo større frykten er før jeg går på, jo mer klarer jeg å faktisk nyte showet.

 

I samme intervju snakker hun om Hollywoods usunne kroppsideal og sier hun ikke sverger til noen spesiell diett: - Jeg har sett mennesker hvor dette styrer livene deres. Folk vil bli tynnere eller få større bryster. Men det holder dem nede, mener hun - og fortsetter:

 

- Jeg vil ikke ha noe slikt i livet mitt. Jeg har min usikkerhet når det kommer til kropp, men jeg vil ikke henge med folk som peker dette ut for meg.

 

Nå er hun singel - og trives med det, ifølge eget utsagn: - Jeg blir så distrahert når jeg har noen i livet mitt, jeg kan ikke tillate meg det akkurat nå, forklarer hun.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews