Ab Fab-duoen med gjenforeningsepisoder

(29.08.2011, sist oppdatert 29.08.2011) Utskrift  Del på Facebook

London (NTB): Jennifer Saunders og Joanna Lumley setter alt inn på å gjenskape sitt Absolutely Fabulous-univers for tre nye episoder som skal feire seriens 20-årsjubileum.

De to britiske skuespillerne spilte henholdsvis PR-guruen Eddy Monsoon og den evig berusede magasinredaktøren Patsy Stone i den svært populære TV-serien Absolutely Fabulous. Nå melder BBC at duoen gjør tre nye episoder for å feire TV-hitens 20-årsjubileum.

 

Det er duket for tre 30 minutter lange episoder, og ved siden av Patsy og Edina vil vi få se Julia Sawalha i rollen som Edinas datter Saffy igjen. June Whitfield gjentar også rollen som Edinas mor.

 

Serien ble sendt i tidsrommet 1992-2003. Det var også duket for en spesialepisode i 2004.

 

I den første av de tre nye episodene vil vi møte igjen gjengen som nå står oppe i en omveltende tid med erfaringer som påvirker dem alle, melder BBC.

 

- Det er storveis at vi får feiret 20 årsdagen med det originale skuespillerteamet. Det er som med en god flaske champagne - vi håper vi bare er blitt bedre med tiden uten å miste noe av gnisten, sier Saunders, og legger til:

 

- Da vi begynte innspillingen sist uke i London var det som om ingenting hadde forandret seg. Det regnet. Men vi var lykkelige over å få jobbe for et publikum som bare har blitt bitte litt eldre - akkurat som oss.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews