A.J. McLean sjekket inn på rehab

(14.01.2011, sist oppdatert 14.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Backstreet Boy-medlemmet A. J. McLean forbereder et travelt år for bandet ved å legge seg selv inn til rusavvenning.

-2011 blir et travelt år for Backstreet, og jeg ønsker å være sunn og opptre og synge for folk på mitt beste og lykkeligste, sier McLean (33) til People.

 

Han avviser at rehaboppholdet vil gå utover turnéplanene til Backstreet Boys, som sammen med veterankollegene i New Kids On The Block skal reise rundt i USA i juni.

 

Allerede på søndag hintet A.J. McLean litt om hva uken ville bringe, da han tvitret «det kommer til å bli et flott år! Jeg elsker dere alle, ønsk meg lykke til. Jeg begynner min edru reise i morgen».

 

Han oppgir ikke hva det er han vil avvennes fra denne gangen. McLean har vært innlagt to ganger tidligere: I 2001, da han søkte hjelp for depresjon, angst og overforbruk av alkohol, og i 2002, da det på ny var depresjon og alkoholmisbruk.

 

Festing og sene kvelder gikk utover bandet, fordi han ikke kom seg opp til avtaler neste dag. I 2001 uttalte bandkollega Brian Littrell at McLean var fullstendig klar over problemene sine, og kom til dem og sa han skulle søke hjelp.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews