«Svanesang» for Culkin

(04.01.2011, sist oppdatert 04.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Nå kommer spekulasjonene i kjølvannet av bruddet mellom Macaulay Culkin og Mila Kunis.

Den tidligere barnestjernen Macaulay Culkin (30), og skjønnheten Kunis (27) fra «That ‘70s Show», har gått hver til sitt - etter sju år.

 

Og nå spekulerer mediene om bakgrunnen for bruddet. Kjendisspalten til New York Post skriver at bruddet kan ha sammenheng med Mila Kunis‘ store rolle i den stjernespekkede filmen «Black Swan». «Nå vil hun strekke litt på vingene», heter det her.

 

Representanter for paret bekrefter bruddet men hevder at de to fortsatt er gode venner - og at bruddet var en felles avgjørelse.

 

En kilde sier til Page Six at de to egentlig gjorde det slutt for en god stund siden. Kilden hevder videre at de besluttet å holde bruddet skjult en stund slik at privatlivet ble holdt mest mulig utenfor mens Kunis promoterte «Black Swan».

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.261 sec - 1 pageviews