«Store» Crystal får mye jobb

(06.10.2010, sist oppdatert 06.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Motemodellen Crystal Renn, som dokumenterte år med anoreksi for å kunne være modell i fjorårsboken «Hungry», går en rekke prestisjefylte visninger denne motehøsten.

- Det har vært en av de mest utrolige periodene i livet mitt, sier Renn (24) til People på telefon fra Paris.

 

Der er hun for å vise klær for Zac Posen, Jean Paul Gaultier og Chanel, og det som en helt vanlig modell - til tross for at hun er en størrelse 40. Og Renn, som tidligere har gått visning for Gaultier da hun var størrelse 42, sier at forskjellen nå er at hun ikke lenger en det hun kaller en spesiell gjest.

 

- Jeg er ikke lenger «den store modellen», jeg blir behandlet som de andre jentene. Størrelsen min spiller ingen rolle. Det er et virkelig gjennombrudd, sier Crystal Renn, som mener det er blitt mer variasjon på catwalken nå.

 

- Da jeg begynte i bransjen, var alle jentene blonde, utsultet og så triste ut. Nå er det mer etnisk variasjon, og jentene er ikke like magre som før. Du ser flere som er i størrelse 36, og også noen i størrelse 38. Det er ting på gang i moteindustrien. Det er mer høyde for at folk er forskjellige, mener Renn, som særlig skryter av designeren Zac Posen:

 

- Han vil at kvinner skal passe inn i klærne hans og kunne kjøpe dem.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.016 sec - 1 pageviews