«Safe House» på kinotoppen i USA

(21.02.2012, sist oppdatert 21.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Thrilleren «Safe House» slår an på amerikanske kinoer.

Ved ukeslutt kunne skuespiller Denzel Washington notere seg at han vant kinohjertene med den hardtslående spenningsfilmen. Denne helgen er det norske kinogjengere som kan glede seg til filmen som har norgespremiere fredag.

 

«Safe House» hadde premiere i USA sist helg og klatret denne helgen opp fra andreplassen til førsteplassen etter åpningshelgen, melder Reuters.

 

Dermed slo den kjærlighetshistorien «The Vow» som endte på 2. plass, mens filmen «The Mysterious Island» endte på en tredjeplass. «Safe House» spilte inn over 161 millioner norske kroner på kinoer i USA og Canada helgen som var.

 

Det er Oscar-vinneren Denzel Washington og Ryan Reynolds som har hovedrollen i actionthrilleren «Safe House».

 

Filmen utspiller seg i Sør-Afrika og handler om en ung CIA-agent (Reynolds) som må forsvare seg og en farlig CIA-avhopper (Washington) mot nådeløse leiemordere. Det er CIA-agentens trygge gjemmested som blir angrepet, og filmen handler om hvordan han og CIA-avhopperen må klare å finne en vei ut. Dermed må de to motpartene greie å samarbeide for å holde seg i live.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.188 sec - 1 pageviews