- «Pan Am» krasjlander

(30.11.2011, sist oppdatert 30.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

Det er ikke tilstrekkelig mange som følger med på det glamorøse og spennende flyvertinnelivet på 60-tallet.

Den amerikanske dramaserien «Pan Am» risikerer nå å lande for godt ettersom det amerikanske TV-selskapet ABC har tråkket på bremsene. Det er klart at det blir færre episoder i den første sesongen enn opprinnelig planlagt, melder tvline.com.

 

Opprinnelig var det nemlig planlagt drøyt 20 episoder. Nå er det klart at det bare blir 14. Bransjepressen tolker dette som et signal på at serien ikke får noe langt liv - og muligens ender etter 14 episoder.

 

«Pan Am» var en av denne TV-sesongens mest omtalte nye sier, med Christina Ricci i hovedrollen. Men den har stadig tapt seere etter premieren i september, og den er svært kostbar å spille inn.

 

Her hjemme har vi kunnet følge serien på TV3.

 

Skuespilleren Karine Vanasse, som spiller Colette, sier følgende via Twitter: «Vel, vi har fått telefonen. «Pan Am» kommer bare med en episode etter jul. Men helt til siste slutt skal vi gi dere alt»

(©NTB).

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews