«Nye» Spider-Man: - Bare en jobb

(26.06.2012, sist oppdatert 26.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

«Nye» Spider-Man: - Bare en jobb. Foto: © Solarpix / PR Photos
Andrew Garfield gjør for tiden promo for filmen «The Amazing Spider-man». Han sier blant annet at han har noe til felles med karakteren. Foto: © Solarpix / PR Photos
Andrew Garfield synes det å spille Spider-Man er som en hver annen skuespillerjobb.

Garfield ble kjent for et større publikum etter innsatsen i «The Social Network». Han synes ikke actionscenene eller superhelt-tolkningen er noe mer eller mindre enn tidligere skuespillerjobber. Han sier til magasinet Radio Times at Spider-Man-rollen slett ikke utartet til å bli den drømmerollen han hadde håpet:

 

- Å oppnå et mål, og så innse at det ikke var helt som du trodde, er skuffende. Rollen har alltid vært en drøm for meg. Men så innser du at det er som enhver annen skuespillerjobb.

 

Han legger til at han neppe noen gang vil bli fullstendig fornøyd når det gjelder karrieren: - Noen dager er storartede, andre ganger føler du deg helt ute. Jeg har alltid tenkt at bare jeg får en bestemt rolle, så blir jeg tilfreds både emosjonelt og profesjonelt. Men det er utopi. For du kommer ikke til Utopia når drømmen blir en realitet.

 

Skuespilleren sier videre at bakgrunnen som mobbeoffer kom godt med da han skulle spille Peter Parker; en 17-årig nerd på videregående skole.

 

Han forklarer: - Det er en grusom tid i livet ditt. Jeg føler fortsatt at jeg er i den fasen. Jeg er usikker, utrygg og keitete.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.019 sec - 1 pageviews