«J. R.» minnes på Southfork Ranch

(27.11.2012, sist oppdatert 27.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Larry Hagman hadde planlagt å samle hele familien sin på Southfork Ranch den dagen han døde.

Southfork Ranch, som var det fiktive hjemmet til Ewing-klanen i «Dallas»-seriene, akter nå å hedre den avdøde skuespilleren med en seremoni 2. desember.

 

Da vil publikum være velkomne, samtidig som det blir en minnestund hvor alle kan delta, og undertegne kondolanseprotokollen.

 

Den flotte Texas-ranchen er i dag brukt til mange eventer, i tillegg til at den nye «Dallas»-serien også brukte den. Men Larry Hagman likte også å besøke stedet privat, forteller Jimmy Gomes, visepresident i selskapet som eier Southfork Ranch, i en uttalelse.

 

- For alle på Southfork Ranch var innspillingen av den nye «Dallas»-serien som om det var familiebesøk. Larry sprøytet inn mye liv og moro i «Dallas», og hans dynamiske personlighet og humoristiske sans vil aldri bli glemt.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews