«Frodo» avviser dyremishandling

(23.11.2012, sist oppdatert 23.11.2012) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Elijah Wood slår skarpt tilbake mot påstandene om at dyr skal ha blitt vanskjøttet under «Hobbiten»-innspillingen.

- Rapporten var det mest latterlige jeg har vært borti. Det var hjerteskjærende, fordi jeg aldri så noe til de påståtte tilstandene da jeg var der nede. Alle teknikerne og alle som jobbet med filmene stelte på beste vis med dyrene som var med i filmen, sier Wood til TMZ.

 

Han spiller på ny Frodo-rollen, denne gangen i regissør Peter Jacksons «The Hobbit: An Unexpected Journey».

 

Innspillingen foregikk på New Zealand. Der gikk fire dyrepassere på en gård i Wellington ut med anklagene om at 27 dyr skal ha dødd i forbindelse med innspillingen. De påsto også at dyrene skal ha blitt mishandlet under oppstallingen imellom filmopptakene, noe regissør Jackson innbitt har avvist.

 

Han får støtte av Elijah Wood, som også stiller spørsmål ved tidspunktet den radikale dyrevernorganisasjonen Peta valgte å gå ut med saken.

 

- Det er så innlysende. Vi har premiere på filmen om under en uke. Det er en skam, sier Wood.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.161 sec - 1 pageviews