«E-postslaven» Michelle Williams

(15.09.2010, sist oppdatert 15.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Michelle Williams (30) tvang seg selv til å slutte å skrive e-post og begynne å skrive brev mens hun spilte inn sin nye film «Meek‘s Cutoff».

Det gikk nemlig opp for henne at hun hadde blitt avhengig av internett.

 

Skuespilleren avstår også fra å google seg selv, men elsker å sende e-post til sine venner.

 

- Jeg har gått inn for ikke å lese om meg selv. Men jeg er en PC-slave. Jeg tror ikke det er noe bra - ville Tolstoj i det hele tatt ha skrevet «Anna Karenina» om det hadde vært noe internett på den tiden?, sier hun til det amerikanske magasinet W.

 

- Jeg misliker meg selv sterkt når jeg skriver e-post. Det er som dop for meg - du venter på det og så får du det. Jeg sluttet å bruke datamaskin da jeg spilte inn den siste filmen min, «Meek‘s Cutoff», en westernfilm som handler om en kvinne som reiser på Oregon Trail. Jeg begynte å skrive brev. Venninnene mine fikk noen flotte brev. Men da innspillingen var ferdig, begynte jeg å sende e-post igjen. Jeg er helt avhengig.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews