«Dawson» fant lykken på ny

(02.08.2010, sist oppdatert 02.08.2010) Utskrift  Del på Facebook

Han hadde et komplisert kjærlighetsliv på TV-skjermen, i rollen som Dawson i den populære tenåringsserien «Dawson?s Creek».

Men nå ser det ut til å ha flasket seg privat for James Von Der Beek.

 

Den 33-årige skuespilleren giftet seg med modellen Kimberly Brook på søndag, og nyheten annonserte han selv på sin twitter-side, melder E! Online.

 

«Kvinnen jeg elsker gjorde meg den ære å bli min kone i dag ... Jeg ser fram til å gjøre meg fortjent til henne resten av livet», skrev skuespilleren.

 

Paret venter sitt første barn sammen, og kunngjorde babynyheten bare uker etter at Beek kom i havn med skilsmissen fra kvinnen han var gift med i seks år, Heather McComb.

 

James Van Der Beek og Heather McComb giftet seg i Malibu i juli 2003, et par måneder etter at Beek sluttet i dramaserien «Dawson?s Creek», som var en kjempehit på TV på slutten av 90-tallet. Her spilte han hovedrollen i hele seks år, mot blant andre Katie Holmes og Michelle Williams.

(©NTB)

 

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews