«Big Bang Theory»-stjernene datet

(01.10.2010, sist oppdatert 01.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Det har ikke vært kjent før, men de to stjernene fra den populære TV-serien «Big Bang Theory» datet ikke bare på TV-skjermen - men også i det virkelige liv.

I serien framstilles de som et svært så umake par, Kaley Cuoco (som spiller Penny) og Johnny Galecki (som spiller Leonard). Hun spiller blond servitrise som drømmer om å bli skuespiller, mens Galecki spiller supersmart fysiker. Men Cuoco (24) forteller nå at hun og Galecki (35) har mye til felles i det virkelige liv - og at de faktisk har vært et par.

 

- Vi datet i nesten to år. Det var en så stor del av livet mitt, og ingen visste om det, sier hun.

 

- Dette er første gang jeg snakker om det - noensinne. Det var et fantastisk forhold, men vi holdt tett og dro ikke noe sted sammen.

 

Men alt hemmelighetskremmeriet ble tungt å bære for de to turtelduene. Og i fjor vinter gjorde de det slutt, forteller hun videre.

 

- Vi kunne ikke gjøre noe. Det var ikke så gøy som vi skulle ønske det var. Alle spurte oss alltid hva som foregikk mellom oss, og vi benektet det alltid. Jeg kjempet hele tiden med tanker som: Hvorfor skal jeg lyve om at jeg er glad i ham?

 

Men selv om det nå er slutt, bedryer Cuoco at alt er såre vel mellom stjernene på seriesettet.

 

- Vi visste at vi ikke akkurat var skjebnebestemt for hverandre. Vi aksepterte det, og sa: «Hør, dersom vi bryter med hverandre, så gjør vi det på en profesjonell måte». Jeg føler meg heldig for at vi ble enige om det og ikke hater hverandre. Vi har sett det skje i andre show.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews