«Anchorman 2» kommer til neste år

(20.12.2012, sist oppdatert 20.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

«Anchorman 2: The Legend Continues» kommer opp på kino om nøyaktig et år.

Produsent Judd Apatow bekrefter nå at den meget imøtesette oppfølgeren til 2004-komedien «Anchorman: The Legend of Ron Burgundy» - med Will Ferrell i tittelrollen - blir en realitet. Til neste år.

 

På Twitter skriver Apatow: «Om et år vil «Anchorman 2» lande på kino. Det er ganske svære greier».

 

Will Ferrell har bekreftet at han er om bord i oppfølgeren, og Adam McKay stiller som regissør. Apatow melder om et lattervekkende manus - men sier at hemmeligholdet er på linje med en ny «Star Wars»-film.

 

Han sier til MTV: - Adam McKay og Will Ferrell har skrevet historien, Adam McKay regisserer - og de har kommet opp med et fantastisk morsomt manus. Vi leste det for et par uker siden og folk lo så høyt at etter 40 minutter var samtlige tomme for luft. Det var faktisk veldig krevende å lese gjennom, ettersom vi ble så slitne av å le uavbrutt.

 

Han sier videre: - Jeg har sjelden sett noen spille en karakter mer ubesværet enn når Will spiller Ron Burgundy. Han er så glad for å gjøre det igjen at det smitter.

(©NTB)

 Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews